Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

onsdag 8. desember 2010

Noen bilder fra området

Vi kom oss ut en formiddagstur i dag også. Vi gikk østover, til Posadowsky. Ikke lange turen, bare en liten kilometer fra stasjonen, men flott likevel. Etter mange dager og netter med snø og masse vind, var det i dag nesten "vindstille" og faktisk litt klar himmel å se mellom skyene. Hundene fikk løpt av seg litt og var tydelig like glade for lufteturen som det vi var.

Etter mange dagers usynlighet, kunne fjellene i sør endelig skimtes igjen. Sørhimmelen er mye lysere enn nordhimmelen, naturlig nok, men å kalle det lyst ute, er å dra det langt. Fikk tatt noen bilder ute i dag, når det ikke blåste så mye, slik at det kanskje er mulig å danne seg et lite inntrykk av hvordan det ser ut her vi bor nå.Stasjonen sett fra Posadowski. Kaiområdet til høyre.

Østover sett fra Posadowski. Ikke så gode landingsmuligheter for båt..

Østover fra Posadowski. Flatt og bratt!


Hangaren til høyre, med treningsrom og mange andre fasiliteter "ballongslipprommet" til venstre.

Onanibua. Ja, for den heter så! Like sør for stasjonen.

Stasjonen sett nordover. Laaang korridor mellom Hovedbygg til venstre og hangar som er ute av bildet til høyre.


Stasjonen. Peisestua nede til høyre. Soverom oppe. Sett mot sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!