Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

onsdag 13. april 2011

Frukt, bading og ukebladerInnimellom kommer våre venner i Kystvakta innom. I går hadde de med seg både sonder, litt melk, frukt og grønnsaker og en haug med ukeblader. Gjett om det smakte med litt ferske greier igjen!

En del av gutta ombord ville bli medlemmer i Bjørnøya Nakenbadforening. Vi fyrte opp i badstua og bevitnet det hele. Kravet er at man skal være uten en tråd, at man skal være helt under vann med hele kroppen og at badingen skal bevitnes av en person av motsatt kjønn. Vi bevitnet at alt gikk riktig for seg og delte ut diplomer og medlemsskap. Ti nye medlemmer i foreningen. Som alltid var det hyggelig med besøk! 

Lett brøyting for å prøve å drenere rundt badstua
Godt og varmt i badstua!
Jada, de bada!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!