Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

onsdag 24. november 2010

Et opplyst harehjerte!

Har de siste årene oppdaga at jeg ikke er helt upåvirket av mørketida. En smule slapp må jeg hate å innrømme at det hender at jeg er.

Jeg er en løsningsorientert sjel; i dag gikk jeg til innkjøp av ei sånn dagslyslampe, av den portable sorten. Rene lommelykta var den! Jeg har kjørt to økter med lys i dag; én i ettermiddag og én kveld. -jeg sitter nå her med harehjerte og med lyst til å løpe meg en tur! Dét var jo dritlurt, når klokka er snart midnatt og soveklokka burde bjellet frenetisk. Det er nok placebo-effekten og kanskje litt reisefeber som slår inn. Nekter å tro at ei lampe med blått lys skal blåse energi inn i organismen etter kun to belysninger! 

Bjørnøya må være et helt utmerket laboratorium for å forske på dette. Vi var litt for sene ut av svingen til å få bli med på Philips sitt store wake-up light forsøk på Svalbard, så jeg punga ut og har mitt helt eget lille forsøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!