Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

fredag 26. november 2010

Siste kjøpesentertur på seks måneder!

Hurramegrundt for en komplett lykke!! Fra nuh av, trenger jeg ikke å sette mine ben på et kjøpesenter på et halvt år! Ikke på en vanlig butikk heller, for den saks skyld! Ikke at man trenger å sette bena i kjøpesenter så altfor ofte i min verden, men når "noen" har valgt å plassere vinsjappa inne på et sådant i min kjære hjemby, så man jo faktisk av og til.. Man må jo ha Cava!

Apropos Cava. Hva gjør man i Ishavet når det kommer til denslags fluidium? Joda, man legger inn en bestilling til en slik grossist en stund før man skal reiser, så får man med seg ei ladning opp. Vi har ei kvote på ei kasse øl, litt sprit, 4 flasker vin og 1/2 flaske hetvin per måned. -viktig å bare kunne kjøpe ei halvflaske hetvin, synes jeg, så man ikke blir alkoholisert på noe vis! Tror kvota holder i lange bananer, eller jeg får ta meg ei bolle og vente på månedsskiftet og utdeling av ny ladning. Grossisten visste ikke hva Cava er for noe, det er mousserende spansk hvitvin, "spansk champagne". Heldigvis klarte han å ordne det likevel; kunne blitt Cavakrise!

I dag var selveste dagen for hilsing på resten av besetningen. Flott å endelig få noen fjes å forholde seg til. Riktig hyggelige fjes, ser det ut til! Blir nok godt med tid til å bli bedre kjent i tida som kommer. Vi er 3 kvinner og 6 menn i alderen fra 26 til 58. Godt spredt både geografisk og aldersmessig. Det gjenstår å se hvor spredde vi er når det kommer til interesser; er vel ikke umulig at mange av oss har noe til felles med tanke på for eksempel friluftsliv?


Fikk forresten et lite kurs i masteklatring og klatresikring i dag. Oppe på taket på Met har de ei 10 meter høy mast vi fikk trene litt i. Mastene vi har på øya er VESENTLIG høyere. Jeg skal få svette litt, tenker jeg, men er fan av å utvide komfortsonene sine litt. (uæææ!)
1 kommentar:

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!