Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 27. februar 2011

Badeland og synkronsvømming

Forrige helg var det nok en gang tid for å prøve det lokale badelandet. Denne gang uten stiv kuling og med (mer enn) tilstrekkelig høy vanntemperatur og grei lufttemperatur. Bjørnøya Synkronsvømmeforening ble stiftet i løpet av kvelden, og ble muligens nedlagt i løpet av samme kveld. Jeg fikk gleden av å duppe ei stund, men måtte legge inn årene litt utpå kvelden for å være klar til morgenjobb.

Takk til førstekokken for god jobb med fylling og fyring av stampen! 

Guttan e god på bunnen!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!