Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

tirsdag 22. februar 2011

Julaften. Igjen!

Vi har stadig julaften her oppe i havet. Nå på søndag hadde vi nok en liten julefeiring. Forsyningsbåt kom og den hadde med seg all posten som ikke nådde å bli med forrige båt. Nå kom det duppeditter og greier og dingser og ting og tang til både liten og stor, i tillegg til hyggelige hilsner og noen pakker fra venner og familie. Litt frukt og grønt og fersk melk kom det også. Stas!

Utebildene er forresten tatt fra brinken i ren paparazzistil med mitt nye racerobjektiv, et 100-400mm. Måtte skynde meg å fotografere lossinga før jeg måtte løpe til hangaren for å sjaue. Jeg kjenner at jeg kommer til å få et nært og varmt forhold til det objektivet! Trall-trall!
Mange-mange nye og fine nelliker!

1 kommentar:

 1. Dere må huske at dere snart skal tilbake til fastlandet.
  Med så mye stæsj som dere drar opp, må der muligens ha et hangarskip til returen.
  Eller skal dere ha loppemarked og garasje salg før avreise?
  Ha en fin uke.
  Hils

  SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!