Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

tirsdag 22. mars 2011

Vegmelding fra Ishavet

Det meldes om at sykkelrute nr 1 på Bjørnøya, er midlertidig stengt grunnet flom og isgang. Elva har valgt å ta en ny retning, i et nytt, alternativt elveløp. Det finnes muligens omkjøringsmuligheter, men disse er ikke funnet eller skiltet. Kolonnekjøring og -sykling er lite aktuelt, men vurderes fortløpende. Støvler vil kunne være egnet fottøy i området, men på eget ansvar. Det rapporteres for øvrig at isgang og flom ikke har hatt konsekvenser for flaggrutinene på stasjonen.

2 kommentarer:

  1. Hadde nu ikke trudd d sku renne vann der. Men trøstn får være at våren e kommet lengere der ope enn her i Alta. Masse vind å mer sne.. :-( å mer har dem meldt. Vil å ha smelitng å vår i lufta..

    SvarSlett
  2. Haha, Thor Morten! Et helt nytt løp har elva laga seg! Kan sende deg all våren vi har, heeelt gratis! Vil ha skiføre og vinter ut april, miiiinst! Selv om det gjerne kan være sol i den vinteren!

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!