Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

torsdag 10. mars 2011

Røyvass og Mjugsjø

I "jobben" med å bestå kjentmannsprøven, var det tidligere i uka på tide å komme seg avgårde igjen. Meningen var at vi skulle dra til Skutilen og ha ei overnatting der, men ettersom vi først startet ved 15-tida om ettermiddagen, falt valget igjen på den koselige Røyvasshytta.

Tassen hadde vært på lang tur tidligere på dagen, men lot seg lett overtale til en tur til. Han var ikke spesielt vanskelig å be da han fikk tilbud om å være innehund på toppen av det hele. Det er tydelig at han har fått lov til det også tidligere, så "hyttevarm" som han var!. Han gav sågar uttrykk for at han ville opp i senga, men der går grensen! Som takk for at han fikk være inne, underholdt Tassen med snorking enhver gammel mann kunne misunt ham. 

Dagen etter gikk vi innom Mjugsjø på veg hjem fra Røyvass. Mjugsjø er den mest trekkfulle av hyttene vi har besøkt så langt, den kunne strengt tatt trengt litt oppussing; såkalt ekstrem oppussing.

Nå er det bare to hytter igjen på Kjentmannsprøven, mens samtlige fjelltopper venter på besøk. Tindebestigerdiplomet må så klart erverves og fortjenes!

Røyvass
Tassen var lett en innehund
Deilig foran varm ovn!
Ikke fullt så varm ovn..
Fin utsikt, i alle fall!
Mjugsjø tåler en lett oppgradering!

2 kommentarer:

  1. Ja Tassen vet å utnytte sjansene til å få være innomhus hvis annledningen byr seg... Må vel tilstå at han har vært inne på hytta i Russehamna også... :-)
    Lykke til med resten av Kjentmansprøven... og Tindebestigerdiplomet...!!

    SvarSlett
  2. Så kjekt at dere har hytter og dra på der oppe og! Kos deg!
    Klem fra Linda ;-)

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!