Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 10. april 2011

Fuglenytt fra Bjørnøya! Snøspurven!

Noen av polarmåsene begynner å bli en smule "husvarme" nå, synes Aki.
Sitter på jobb og får melding over VHF-radioen om at snøspurven har kommet til "øys"! Vera er ute og går tur og melder entusiastisk inn det hyggelige vårtegnet. Jeg blir superglad for nyheten og får lyst å løpe fra arbeidspulten, ut for å se og fotografere den lille, syngende fjærballen. Får smøre meg med tålmodighet og dra på spurvejakt i morgen.

Polarmåsene har vært her lenge og vel nå og har på mange måter overtatt litt for reven, som vi ikke har sett på en stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!