Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 10. april 2011

Hilsen fra oven!

Vi lytter på VHF, på mellombølge og på flyradio. Innimellom kommer det hilsner fra våre forbi- og overflygende venner, fra SAS, fra ulike herculesfly eller fra andre; hilsner fra oven! I formmidag lød en kjent stemme på flyradioen; Jon Roger, flyger i Lufttransport, var ute på oppdrag i nærområdet vårt. Vi fikk en hyggelig prat og de tok en ekstra runde over stasjonen for å hilse på. De vinket pent med vingene til oss, vi vinket tilbake og smilte. Vet ikke om de så noen av delene. Skulle gjerne bydd på kaffe, men flystripa vår er ganske ikke-eksisterende, så det var kanskje like greit å holde seg til flykaffe. Overflygende besøk var også hyggelig!

Legg merke til flaggstanga! Bildet lyver litt; SÅ lavt var de ikke!

1 kommentar:

  1. Artig blogg Lise. Du skriver bra! Viktig når du starter med neste prosjekt. Kjenner polarsuget!!!

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!