Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

fredag 22. april 2011

Påske og fuglenytt!


I går kom det forresten ytterligere en art hit til Bjørnøya. En liten flokk med påskekyllinger inntok stasjonen og iverksatte umiddelbart hekking i stor stil, enda de er litt unge til akkurat dét. Resultatet har foreløpig blitt en mengde påskeegg rundt omkring overalt. Vi har smakt på innholdet i eggene; det var riktig godt og inneholdt ingen nevneverdig mengde miljøgifter. Jeg mistenker påskekyllingene for å være her for kun en kort stund, regner med de trekker tilbake til Påskeøya så snart påska er over.

Fortsatt god påske, alle sammen, uansett hvordan og hvor den tilbringes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!