Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

tirsdag 7. desember 2010

Bjørnøen kroppsbyggeri

Treningsbua er lokalisert og tatt i bruk. Ei glimrende tredemølle, to sykler, en romaskin, et multiapparat og masse frivekter. De som liker å løfte kroppen opp og ned etter armene har en "device" oppe på veggen de kan gjøre dét med. En sånn stor ball og ei gymmatte for yoga- og andre øvelser følger også med. Fint det, så man kan ta vare på karma og rotchakra og sånne viktige greier!

Styrkerommet er i grunnen stort nok og godt nok for de flestes smak. At det til og med er egen Ipod-kopling og høyttalere på tredemølla, trekker helhetsinntrykket klart opp. Om det skulle være noe som trekker ned, må det være at rommet tidvis har ganske høy dørstokk, at det er vanskelig å finne og at veggene OG taket er malt i syrin! 
Selveste Kjøkkensjefen!
Vi har to flinke kokker som lager mat til oss her oppe på holmen i Ishavet; de steller utrolig godt med oss og maten er prima! Alle er fornøyde og glade, i hvert fall så lenge det kommer potedes  på bordet når det er middag.

Det er mye trivsel i god mat! Som oftest er det også en hel del fløte i god mat. Fløte=trivsel?!

Innser at det bare er å  knalle på. Det såkalte Svalbardtillegget er velkjent; det legger seg oftest ikke i lommeboka, men rundt magen. Jeg gir meg ikke uten kamp; den mølla skal få svi!Jada, vi har masse frukt og grønt også. Foreløpig!

2 kommentarer:

  1. Ser ut til dere får det "fett nok" der oppe. Blir det forlite, kan dere jo be Marius skaffe selfett.
    Kjekk blogg du har. Kona og jeg følger med.
    Mvh Knut Solberg

    SvarSlett
  2. Takk for det! Ser ikke ut til at vi blir å lide noen nød, nei! Langt i fra! Hyggelig at dere vil følge med!

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!