Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 9. januar 2011

Lokalmedia

Ja sjå dær! -dær e ho Skinnlueguri!
Lokalavisa der jeg er fra, Altaposten, hadde i dag en liten og hyggelig sak om oss her på Bjørnøya. Er særdeles "fornøyd" med at jeg nå har skrytt på meg å bli medlem i Bjørnøya Nakenbadforening!

Som nevnt tidligere, holder vi oss mest mulig til lokalmedia her på Bjørnøya. Gutta på Hopen tar seg av de riksdekkende sakene, selv om de nok meget vel ville vært foruten siste dagers oppslag. Denne gangen har en rev oppført seg påtagelig. Ifølge Veterinærinstituttet og Dagbladet har resultatene på prøvene som ble tatt av den døde reven nå kommet, og det skal være påvist rabiessmitte.

Jeg håper at halvåret vårt her oppe på Bjørnøya fortsetter å forløpe uten dramatikk, slik at vi ikke på noen måte havner i riksmedias søkelys.

Sender en hilsen nordover i Ishavet til våre kjære, nærmeste naboer på Hopen. Håper alt går bra! PS; kom på kaffe snart!! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!