Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

lørdag 8. januar 2011

Smågodt fra havetI romjula trylla kokkene frem en fantastisk sjømatbuffet til oss med alt fra kongekrabbe og kamskjell, til torsketunge og scampi. Suverent! -og dette klarte de helt uten å ha vært på fisketur! Fryserommet tar og fryserommet gir, altså! Man kan velge å kalle buffeten "Smågodt fra havet", men det kan fort misforstås i polare kretser. Kystvaktfolket, spesielt de litt yngre, kalles for dét når de går i land og erobrer utelivet i Longyearbyen.

2 kommentarer:

 1. Det der så virkelig godt ut!
  Det finnes jo ikke noe bedre enn sjømat.
  Ser også ut for at dere ikke kan ligge på stranden å sole dere ennå.
  Været i Førde i går kveld,ligna litt på det som bildene dine viser, men nå har det sluttet å blåse.
  God helg.
  Hils Marius og de andre.

  SvarSlett
 2. Omnomnomnom! Hva kreves egentlig for at man skal kunne komme seg til Bjornoya og ete - jeg mener jobbe?

  SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!