Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

fredag 27. mai 2011

Grønne fingre og jord under neglene

For noen uker siden pottet vi om de fleste plantene som bor her på stasjonen. Vi benytta også samme anledning til å så noen frøpakker jeg hadde fått i posten. Det ble sådd reddik, paprika, basilikum og gressløk. Reddiken omtrent eksploderte opp av jorda, mens vi aldri så noe mer til gressløken. De andre har oppført seg mer normalt og har spirt sakte men sikkert.

De ompottede plantene sturer fremdeles over den litt røffe behandlinga de fikk. Verken førstekokken eller jeg ser ut til å gå noen lysende gartnerkarriere i møte, men får poeng for initiativ og entusiasme. 

Lurer på om påtroppende besetning tar utfordringa og klarer å holder liv i plantene vi har sådd!? Kanskje kan det nytes frisk paprika utover høsten og vinteren?


Basilikum

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!