Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

mandag 9. mai 2011

Hårete ishavsfarere

Påskefrisyre
Julefrisyre


"Frisyre"

Klovnefrisyre
Etter fem måneder uten hårklipp, valgte førstekokken å henvende seg til den lokale frisøren, Bjørnøya Meteorologiske Frisør, og gi ham frie tøyler. Besøkene har blitt flere etterhvert og vi har for lengst mista oversikta over både hårsveiser og farger. Ikke at ikke hårsveisene er fine; frisøren er flink nok han, men jeg velger å vente med klippen til jeg kommer til fastlandet.

Kjøkkensjefen, som stiller med permanent permanent på hodet, begynner forresten å få en ganske artig hårsveis nå, men det er en annen historie. 

Punkefrisyre!
Noe lilla er visst også på plass nå..

1 kommentar:

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!