Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 15. mai 2011

Lynxbesøk med dagferske aviser!

I dag hadde vi hyggelig kaffebesøk fra 337-skvadronen. Eller, jeg er sikker på at besøket var hyggelig; jeg møtte dem bare så vidt etter å ha sovet litt. Lynxen mellomlandet her en snei og hadde med seg dagferske aviser til oss, noe vi ikke har hatt her oppe etter at vi kom. Hvilken luksus! -og hovedstadstabloidene har ikke blitt mindre overfladiske siden sist. Tusen takk for besøket og for avisene! Stas!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!