Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

tirsdag 3. mai 2011

Lappekona.

I dag var det nok en ny fjærball utenfor vinduet på stasjonen. Den viste seg ved nærmere studier å være en lappspurvhunn. Kanskje lappspurvhannen oppdaga at det var litt få maker her oppe og satte opp en lapp? Kanskje stakk hannen nordover etter en ekteskapelig krangel og nå har hun kommet etter ham for å lappe på forholdet? Kanskje tar han i bruk lappesakene, så det kommer noen smålapper etterhvert? (Nei, jeg skal ikke dra den der om hva som stod på lappen, den blir rett og slett for bløt!)

1 kommentar:

  1. En Lappspurv e en Lappspurv om du koke den i fløte,Artig det e du. kos å lese.

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!