Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

onsdag 25. mai 2011

Ny overvintring på Bjørnøya

Da jeg kom hit i november, visste jeg lite om at jeg faktisk skulle tilbringe flere vintere her oppe. Det har gått fra vinter til vår og tidvis sommer, mange ganger i løpet av dette halvåret. I går ble det vinter igjen. Det kom rett og slett en liten snøstorm inn over oss! Er det "pinseria", "reinkalvria" eller ei anna ri som rir oss? Vinteren har i alle fall fortsatt i dag med uforminsket styrke, med snøfokk og -rokk og vind i mengder. Er glad jeg ikke er ombord i noen båt akkurat nå. Kjenner at jeg blir litt båtsyk bare ved tanken! Riktig godt innevær, må man i alle fall kunne kalle det; gikk ikke lenger enn ut på trappa for å ta bilder.1 kommentar:

  1. Rop på sommeren, så kommer den. Var det ikke Halftan Sivertsen som sa det?
    Dere må i hvertfall rope høyere ser det ut til.
    Ikke stort bedre her nede, hvis det er noen trøst.
    Vit vinter er å foretrekke sa afrikaneren. Da fyrer ihvertfall nordmennene.

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!