Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

mandag 23. mai 2011

Fuglenytt fra fjæra!

En liten formiddagstur i fjæra like nedenfor stasjonen, bragte flere nye arter inn i kartoteket og inn i min, stadig voksende, fugleverden. Det begynner å bli rent for mange arter å holde rede på; hodet mitt går snart rundt og rundt!

Det kryr av steinvendere og fjæreplytt nå. I tillegg har polarsnipa, smålommen, småspova og sandloen kommet. Småspova forsøkte å blende inn sammen med polarsnipa, men den følte seg nok litt annerledes. Myrsnipa var også der, men den var det bare Vera som så. Typisk!

Polarsnipe
"Føler at jeg ikke passer helt inn.."
Smålom
Sandlo
Steinvender
Fjæreplytt uten- og med Nazihilsen.

Måtte bare snike inn en lunde helt på slutten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!