Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

lørdag 14. mai 2011

Kokkeforflytning

Her om dagen pakka kokkene sammen alle lekene sine og strøk på dør. De var lei av surmaga kritikk, mugne tomater og dårlig lønn. Nå kunne det gjerne bli andre boller; vi fikk smøre brødskiva vår sjøl, mente de. 

Neida! -selvfølgelig sa de ikke det! Gutta flyttet bare over på Reserven først som sist. Det er slik at vi overlater lugarene våre til påtroppende besetning den dagen de kommer, da overnatter vi på andre lugarer på stasjonen eller, som i dette tilfellet, på Reserven frem til nedreise. Guttene lever nå glade eneboerdager borte i villaen, og sørger fortsatt for velfylte mager og god stemning her på stasjonen.


Charter-Svein ganger to?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!