Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

fredag 27. mai 2011

Teist

Teisten, atlså! For det meste ligger de på sjøen og dupper, eller de flyr rundtomkring. Fin og svart og med knallrøde støvletter, selv om man ikke ser så mye til støvlettene akkurat her! Endelig var det et par stykker i fjellveggen! 
Plutselig snek det seg inn en havhest også! Luftens akrobat!
-og et ærfuglpar. De skal snart begynne å lete etter fine steder til reiret sitt.
-og sannelig dukka det ikke opp et par lunder og en alkekonge også. De er så fine, der de klorer seg fast i fjellveggen og flagger for "det gode naboskapet".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!