Etter å ha hatt fri hele høsten, var jeg grundig lei av å feriere og begynte endelig å jobbe igjen i november 2010. Jobbet som meteorologifullmektig på Bjørnøya i seks måneder fra sent i november 2010 og frem til sommeren 2011.

Gledet meg utrolig mye og var spent som et egg på hva livet i Ishavet ville bringe. Litt av gledene, turene, galskapen, opplevelsene og alt det andre, har jeg forsøkt å si litt om her inne. Se også min vanlige blogg, Helst glad og på tur.

søndag 22. mai 2011

Føling i fjæra, fjæreliv og livbøyer

Vasking eller tur? Fredag var valget lett, vaskingen fikk vente. Mange dager jeg ikke er på tur, men sola lokket meg denne dagen. Vi tok oss en tur vestover langs kysten og havna i fjæra, eller på stranda, en tur. I Kobbebukta. En utrolig fin strand; jeg får lyst til å bade! Lurer litt på om Arctic Princess av Hammerfest vet at livbøya deres ligger her på land helt alene. Kanskje de også fikk lyst til å bade fra den flotte stranda, men valgte å ta med seg en badering? De kan komme og hente den om de vil, vi har ikke bruk for den! 

2 kommentarer:

  1. Hvem ante at det var saa fristende strender paa Bjornoya? Herfra ser det ut som om det var ypperlig badetemperatur! ;)

    SvarSlett
  2. Finfine bilder! Og nydelige strand!

    SvarSlett

Om du har noe på hjertet, er det hyggelig å høre fra deg her inne! -men helst bare om du har noe hyggelig eller artig å melde, eller om du kan komme med tilleggsinfo der jeg står fast!? :-) Takk for interessen, uansett!